EN EL DIA D’AVUI

En el día de hoy, sometido y esquilmado el pueblo español, han alcanzado los mercados sus últimos objetivos financieros. La legislatura ha terminado.

L’anterior comunicat podria ser versemblantment emès el proper 1.8.2013, després de la compareixença d’en Rajoy. Han passat 74 anys (preparem-nos pel proper 75è aniversari), i les coses no han canviat tant.

No som tan lluny del que es va emetre l’1.4.1939:

en el dia de hoy GCivilEn el día de hoy, cautivo y desarmado el Ejército Rojo, han alcanzado las tropas nacionales sus últimos objetivos militares. La guerra ha terminado.
El Generalísimo
Franco
Burgos 1º abril 1939.

 

 

 

 

NOTA: Altres variants serien:

En el día de hoy, atónito  y acongojado el pueblo español, ha alcanzado la Iglesia sus últimos objetivos ideológicos. La legislatura ha terminado.

 En el día de hoy, parado y subyugado el pueblo español, ha alcanzado el clientelismo sus últimas amnistías vergonzantes. La legislatura ha terminado.

Malauradament, hi ha tantes variants adients!

About: antoni


3 thoughts on “EN EL DIA D’AVUI”

  1. Aquests paral·lelismes són brillants i per meditar
    La pregunta a l’aire: i desprès de la legislatura quina versió paral·lela ens espera. Sóc incapaç de llegir la bola de cristall perquè ara està molt emboirada, quasi negra

  2. El 31 de gener, quan El País, va publicar les primeres notícies del Bàrcenas a Madrid, davant de la seu del PP hi havia unes 500 persones, un 0,01% de la població de la capital…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.