ENDEVINALLA

En algun moment, al país ha passat el següent.

Pots posar els noms i dates que creguis adients als espais en blanc. És possible que dubtis de la data, ja que avui en dia no hi ha dimissions semblants. Aleshores, pots consultar la referència: JOC BRUT.

Durant l’any …… els empresaris i els polítics del govern de dretes que mana al país des de fa un any, han arribar a un acord per explotar econòmicament ………….. Diversos personatges en l’òrbita del partit ……….. fan valer les seves influències a canvi d’un percentatge en els guanys.

L’activitat ………. ha estat prohibida per la policia quan s’ha demostrar que era fraudulenta. L’escàndol surt a la llum publica un any després, però el cap del govern, …………………, no li dona importància, dient que és molt difícil de provar, encara que finalment es veu obligat a dimitir després d’una crisi de govern.  S’ha creat una comissió parlamentaria, que ha dictaminat que: “els polítics no s’han ajustat a l’austeritat ni a la ètica que s’ha de suposar en la gestió dels negocis públics“, i el Parlament ha votat la culpabilitat dels encausats.


About: acistero


One thought on “ENDEVINALLA”

  1. L’època no pot ser l’actual, per aquests motius:
    1. En la democràcia (?) actual, no ha dimitit cap president del govern (“ni se le espera”) i mira que hi ha motiu (corrupció, malversació de cabals públics, incompetència manifesta, etc., etc.).
    2- No recordo cap comissió parlamentària que hagi dictaminat que hi ha hagut irregularitats.
    3- En el franquisme no existia la dimissió. El més semblant era el motorista.
    Per tant, deu ser de l’època de la República o algun país europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.